Smidiga köp

Det är alltid viktigt att man hittar bra och smidiga lösningar i vardagen. Idag kan vi sköta de allra flesta av våra inköp och hitta den inspiration vi behöver på nätet. Oavsett om det är kläder, skor, accessoarer och annat som man kan hitta hos exempelvis Nelly.com eller om det är RAM Mount/RAM fästen man söker så är det nätet som gäller för de flesta i första hand.

När man handlar på nätet så är det alltid kul att kunna spara pengar med en rabattkod från Rabattkodsidan. Att få sitt köp att bli lite mer prisvänligt är ju aldrig fel, oavsett vad det är för vara eller tjänst som man köper.

Exemplet med Nelly.com behöver ingen närmare förklaring då det är en välkänd nätbutik med ett bra och brett utbud för alla som behöver piffa upp garderoben, men RAM Mount/RAM fästen kan kräva en närmare förklaring, då alla inte är bekanta med denna produkt.

Med dessa hållare kan man hitta monteringslösningar som är både enkla och vibrationsdämpande, vilket gör att man får mycket för pengarna när man köper en av dessa produkter.

För vissa räcker det med en enda RAM Mount, medan andra vill ha ett par stycken olika för olika behov. Då man kan välja mellan sådana hållare som exempelvis fordonsfäste, mugghållare, vattentäta hållare och kamerafäste så finns det en produkt för var och en, oavsett vad man vill ha ett fäste till.

Man kan även skaffa sig en hållare för telefon eller läsplatta. Detta är väldigt bra för alla som har kontoret i bilen, och det är ganska vanligt att många som exempelvis arbetar som försäljare behöver ha bra och högkvalitativa hållare till både telefon och läsplatta. På detta sätt kan man ha både telefon och läsplatta ordentligt fastsatta på bilens instrumentbräda utan att riskera att varken telefon eller läsplatta faller ner.

RAM Mount finns i ett flertal olika storlekar och kan användas både till ovan nämnda, men det finns även hållare anpassade för rullstol och arbetsfordon som truckar. Storlekarna för RAM Mount finns i A, B, C, D och E- storlek.

De olika storlekarna klarar mer eller mindre hög belastning, så det är enkelt att välja ut den som passar en själv. Är det endast telefonen så är det såklart inte mycket vikt fästet behöver klara av, medan det kan behövas ett E- föste om det är tyngre grejer som fästet ska klara av.