Samarbete

RAM Mount har länge varit ledande på marknaden med sina unika och anpassningsbara produkter. Sortimentet är stort och det finns något för alla behov och användsningsområde. Fordonsflottor och lyfttruckar över hela världen fortsätter välja RAM Mount för kvalitet, mångsidighet, hållbarhet och en livstids garanti. Monteringssystemet är känt globalt för sin robusta hållbarhet och funktionella justeringsmöjligheter för perfekta betraktningsvinklar och ergonomi.

RAM Mount har många samarbetspartners runt om i världen. Bland annat Danmark, Finland, Norge och även utanför norden. Vi samarbetar med med flera olika distributörer och återförsäljare som är specialister inom sina respektive branscher. Våra leverantörer och distributörer finns bland annat inom branscherna marint, flyg, lantbruk, MC, friluftsliv, fiske tunga och lätta fordon. RAM levereras ofta av tillverkande elektronikföretag som säljer RAM som tillbehör till eller som integrerad del av sin egen utrustning. RAM blir standard inom fler och fler områden eftersom många tillverkare av bland annat fordon och maskin interagerar fästena i sina produkter. Det sätts en ny standard för montering av utrustning med RAM Mount Technology. Industrikunder och konstruktörer kan lösa specialmonteringar med hjälp av standardkomponenter ur RAM-sortimentet och sparar på så sätt både tid och resurser jämfört med om de skapat egenkonstruerade infästningar.

Är du intresserad av ett samarbete med oss finns vi tillgängliga både via mail, telefon och även sociala medier. Visionen är att RAM Mount Technologies ska finnas i vartenda land och bli ännu större inom många branscher. Idag samarbetar vi mycket med länder i Norden men letar efter samarbetspartners utanför Europa och USA. Som partner hos oss kan du vara återförsäljare av produkter eller leverantör.

Om du har en ide eller något att dela med oss kan du känna dig fri att göra det, integritet och tystnad är viktigt för oss och det du delar med dig av stannar hos oss.